Laura Galiana, José Luis Montero, Maria Àngels Olmedo i Enric Martínez acompanyaran Enric Millo en la llista del PP a Girona, que es presentarà oficialment avui. Galiana és regidora popular a Palafrugell, mentre que Montero és el secretari general del partit. Olmedo és la presidenta local del PP a Figueres, mentre que Martínez és el vicesecretari general del partit i és originari de Lloret.

Destaca, també, la presència gironina a la llista popular a Barcelona: deixant de banda que la cap de llista, Alícia Sánchez-Camacho, que és blanenca, la número 5 de la candidatura, Maria José García Cuevas, que va ser candidata a l'Ajuntament de Porqueres l'any 2006, i que a les generals de 2008 va anar també a la candidatura gironina.

Propostes de turisme

El cap de llista gironí, Enric Millo, va participar en un col·loqui en el Centre d'Economia de Lloret de Mar, on es va comprometre a millorar el finançament dels municipis turístics catalans. En aquest sentit, va recordar que les localitats turístiques estan "obligades a prestar uns serveis públics a la població flotant", fet que "no es veu reflectit en el seu finançament perquè no tenen fonts d'ingressos propis específics". Davant d'això, Millo afirma que el PP català incrementarà les dotacions econòmiques destinades a sufragar les despeses generades de l'activitat turística. Millo, d'altra banda, es va mostrar contrari a qualsevol ecotaxa i va apostar per millorar el règim fiscal del turisme, proposant que l'Estat apliqui un IVA molt reduït -del 4%- a aquest sector. Pel que fa a l'aeroport, va apostar per aconseguir que Ryanair continuï operant a Girona i aconseguir també noves aerolínies.