Les vigílies del pont de Tot Sants van ser d'un elevat nivell delictiu perquè van tenir lloc almenys 5 robatoris amb força. La nit del 28 al 29 de setembre va tenir lloc un robatori en un bar del carrer Ballvé a Sant Joan les Fonts. A Olot van robar en una botiga d'esports del carrer Bolós i en una botiga de productes de perruqueria del carrer Major. En tant que a la nit del 29 al 30 van robar en un restaurant del barri de les Tries d'Olot i en una masia del terme de Montagut i Oix. Tots cinc robatoris coincideixen que van ser efectuats forçant les entrades i destruint mobiliari.

Al bar de Sant Joan les Fonts van forçar l'entrada, van aixafar la màquina de cafè i van endur-se el canvi. El robatori de la botiga d'esports d'Olot va consistir a trencar la porta i endur-se poca quantitat de material.

El responsable del restaurant situat al sector de les Tries va explicar que els lladres van aprofitar un pati per accedir a l'interior de l'establiment. D'aquí, es van endur queviures, van buidar les màquines escurabutxaques i es van endur tabac. A la masia de Montagut es van endur una caravana i van fer destrosses.