Aquesta setmana han començat els treballs d'instal·lació d'unes 27 càmeres de control del trànsit a diferents indrets de Blanes. En especial a les cruïlles més conflictives i en els trams viaris on hi ha més activitat de vehicles de la vila.

Segons el consistori, aquesta mesura vol servir per evitar les aglomeracions en èpoques concretes ja que aquestes càmeres connectades a la central de la policia local, que podrà tenir un control de trànsit i alhora manejar també els semàfors d'aquests sectors a través de la fibra òptica, poden posar-los verds o vermells segons convingui.

Aquests treballs estan inclosos en el projecte Infraestructures de telecomunicacions de fibra òptica per l'enllaç de diverses dependències municipals i altres equips i per això, es posa fibra òptica en diferents equipaments, com a la policia local, la Biblioteca comarcal, l'oficina de turisme, la nau de les brigades municipals, la Casa de la Cultura i la Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya. Els treballs finalitzaran a mitjans desembre i el cost aproximat és d'uns 360.000 euros, finançats pel Pla Zapatero.