Un grup de brètols han destrossat l'estació meteorològica de Sils aquest cap de setmana. En concret, han destrossat part de la tanca que envolta l'estació i a banda, han robat el pluviòmetre així com també la porta de la gàbia, on hi ha els termòmetres.

Uns fets que com explica l'encarregat de fer les observacions Joan Vega ha denunciat els fets a la Policia Municipal de Sils i assegura que en aquella zona del municipi, l'àrea de la Barceloneta, és una àrea on hi ha joves que hi passen per anar a l'estació de tren els cap de setmana quan vénen d'una zona d'oci nocturn que hi ha ubicada a les Mallorquines.

A banda d'aquestes destrosses, la nit de dissabte a diumenge, un grup de brètols també es va encarregar de trencar diferents miralls retrovisors d'un grup de cotxes que hi havia aparcats a la zona.

Aquests fets bandàlics es van produir en un dia, que com explica l'alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS), els agents de policia patrullen amb més intensitat per aquella zona, essent dissabte, perquè s'ha detectat que el camí que va de Mallorquines a l'estació, hi ha joves que hi practiquen el "botellón" i de fet, aquella mateixa nit van haver d'intervenir en un cas d'aquests.

I afirma que alguns veïns de la Barceloneta s'han queixat en ocasions d'alguns grups de joves que molesten a la matinada fent botellón o cridant per aquesta zona habitada de Sils. Per tot això, assegura que la policia local hi patrulla més i lamenta els fets de l'estació meteorològica.