Un veí de Malgrat de Mar de 44 anys va morir la matinada d'ahir quan cirulava amb una furgoneta Renaul Kangoo per la N-II a l'alçada del terme municipal de Sils i el seu vehicle es va encastar frontalment amb un altre cotxe, un Honda Prelude on viatjava un altre home que va resultar ferit greu i va haver de ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, segons van informar els Mossos d'Esquadra. El sinistre va tenir lloc pocs minuts després de les cinc de la matinada a l'alçada del quilòmetre 697 de la nacional, que cau aproximadament en l'inici del tram de carretera que està afectat per les obres de desdoblament aturades des de 2008. El passat 18 de juliol, tres vehicles van xocar pràcticament en el mateix punt, tot i que en aquella ocasió el sinistre no va donar lloc a ferits de gravetat. Els senyals viaris a terra estan pintats en groc i en un punt proper hi ha un estrenyiment de la calçada, que passa sota un petit pont. La víctima mortal encara vivia quan els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i la policia local de Sils van arribar al lloc del sinistre, però va morir abans que els bombers el poguessin excarcerar.

Però, a més, a les sis de la tarda, a la N-II a l'alçada de Pontós, un altre xoc frontal entre dos turismes va obligar a tallar el trànsit de manera puntual, segons van informar els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra.

Una persona va resultar ferida greu i va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona, mentre que un altre passatger dels vehicles implicats va resultar ferit lleu. Enguany han mort 47 persones en accidents de trànsit a les carreteres de Girona, segons dades del Servei Català del Trànsit. L'any passat a aquestes dates es sumaven ja 51 víctimes.