L'Ajuntament de Blanes ha decidit sancionar amb 12.001 euros el pub Cotton Club de la població després que una veïna es queixés pels sorolls que es produien d'aquest bar musical. Aquest bar que es troba al carrer Josep Tarradellas, a l'àrea d'oci de Blanes coneguda com Els Pins, en una anàlisi sonomètrica va superar en més de 10 decibels el màxim establert.

Per tot això, el consistori blanenc a través de la Junta de Govern Local ha multat els amos del local d'oci amb una sanció que es considera "molt greu". Tot i ser d'aquest tipus, el govern li ha imposat la sanció econòmica més baixa, ja que la màxima s'estableix en 300.000 euros, segons l'ordenança municipal de protecció contra la contaminació acústica.

A més, es dóna el cas que aquest bar no és la primera vegada que rep queixes dels veïns per temes de soroll, sinó que, des de l'any 2006 fins al 2009, la Policia Local de Blanes hi hauria actuat en vint ocasions per molèsties acústiques, però llavors no s'hi hauria realitzat cap mesura sonomètrica.

En canvi, després que aquest gener i que amb anterioritat una veïna hagués denunciat les molèsties que l'hi ocasionava, s'hi va duu a terme una inspecció i es van realitzar les proves sonomètriques, que van concloure que el nivell de decibels era de 41,14 dB, quan en canvi els valors d'immissió a la nit i en interiors estan establerts en 30 decibels.

A banda del tema de la contaminació acústica, aquella nit la mateixa inspecció també va posar de manifest que s'incomplia l'horari de tancament. I és que segons recull la Junta de Govern Local, el pub "restava obert a les 03.22 hores" quan, en canvi, per llei l'activitat s'ha de cessar a les 03.00 hores en una nit de dissabte, matinada de diumenge i, per tot això, es va incoar aquest expedient sancionador als amos del bar musical Cotton Club de la vila de Blanes, que ha acabat amb la sanció de 12.001 euros. I a la qual els amos no han presentat cap tipus d'al·legació, segons recull la Junta de Govern de l'onze de novembre i, per tant, es dóna la sanció econòmica per imposada.