pals

Roda de premsaA les 10.30h, roda de premsa de Santi Vila sobre les propostes de la federació en matèria de sostenibilitat i paisatge. A les 11.00h, Santi Vila es reunirà amb representants del sector turístic del Baix Empordà, al Centre Cívic (avinguda Europa s/n, davant del pavelló).

sant feliu de guíxols

Dinar amb Santi Vila A les 14.00h, Santi Vila serà a Sant Feliu de Guíxols, on està previst que es reuneixi amb representants de les associacions locals del municipi. A les 17.00h, visitarà l'empresa Cosmètics Kin.

la tallada

Sopar amb Santi VilaA les 20.30h, el cap de llista gironí participarà en la Trobada de Porcicultors, en un sopar-col·loqui organitzat pel sector.

hostalric

Vela informativaA les 10.00h, parada informativa de CiU a Hostalric. Amb Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots i número 10 de la candidatura, i Josep Frias, alcalde d'Hostalric.

tossa de mar

Vela informativaEntre les 10.00h i les 13.00h, CiU tindrà instal·lada una parada informativa a Tossa. Amb Xavier Crespo, alcalde de Lloret i número 4 de la candidatura, i Imma Colom, alcaldessa de Tossa i número 13 de la llista gironina. Crespo i Colom també faran un porta a porta.

campdevànol

Vela informativa Entre les 10.00h i les 13.00h, CiU tindrà instal·lada una parada informativa al mercat. Hi serà Eudald Casadesús, número 3 de la llista.

banyoles

Porta a portaDurant tot el dia, la número 5 de la llista, Dolors Rovirola, participarà en el porta a porta que la federació farà a Banyoles. L'acompanyaran Jordi Xargay i Lluís Costabella, responsables de CDC al Pla de l'Estany i Banyoles, respectivament.

santa pau

Porta a portaEntre les 12.00h i les 14.00h, Lluís Guinó, alcalde de Besalú i número 8 de la canddidatura, farà un porta a porta acompanyat per Miquel Calm i Joan Espona.

mieres

Porta a porta Entre les 18.00h i les 19.00h, Llluís Guinó farà un porta a porta a Mieres, acompanyat també per Miquel Calm i Joan Espona.

riudarenes

Acte electoralA les 20.00h, al local cultural Riuesplet (al costat del Motel L'Entrada), el diputat Jordi Xuclà i l'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, participaran en una xerrada- col·loqui per explicar les propostes de CiU per a una Catalunya millor.

cassà de la selva

Acte electoralA les 20.00h, a la sala La Coma, xerrada-col·loqui amb Carles Puigdemont, número 6 de CiU a la candidatura, i Gabriel Casas, que ocupa el número 11.

llagostera

Acte electoralA les 21.00h, Carles Puigdemont i Gabriel Casas participaran en la xerrada-col·loqui que tindrà lloc al local de La Caixa.

llívia

Míting A les 21.30h, míting amb Eudald Casadesús als locals que hi ha sota l'Ajuntament. L'acompanyarà Albert Piñeira, portaveu de CiU a l'Ajuntament de Puigcercà.

banyoles

Porta a PortaAl llarg del dia, l'alcadessa de Vilademuls i número 5 a la candidatura gironina de CiU al Parlament, Dolors Rovirola, participarà en un porta a porta a Banyoles. Els responsables de Convergència al Pla de l'Estany i a Banyoles, Jordi Xargay i Lluís Costabella respectivament, l'acompanyaran.

figueres

Visita de Celestino Corbacho A les 13.30h, el número 3 del PSC per Barcelona, Celestino Corbacho, visitarà la fàbrica Rieju, amb els candidats Consol Cantenys (alcaldessa de Vilafant), Magda Casamitjana (alcaldessa de Roses) i Estanis Puig (alcalde de l'Escala). A les 14.45h, dinarà a la Truiteria de Figueres amb associacions de veïns, mentre que a les 16.30h visitarà l'empresa Rallye Sud i l'escola Maria Àngels Anglada.

salt

Míting amb Nadal A les 19.30h, trobada amb ciutadans de Celestino Corbacho al bar el Veïnat, al carrer Major de Salt. A les 20.30h, míting de Celestino Corbacho i Joaquim Nadal a l'auditoir de la Coma Cros de Salt.

sant feliu de guíxols

Visita de Marina Geli A les 18.00h, número 2 dels socialistes gironins visitarà la localitat amb els candidats Pere Albó i Júlia Vendrell.

girona

Porta a porta A les 18.30h, porta a porta de Joaquim Nadal al barri de Montilivi. L'acompanyaran les candidates Pia Bosch i Glòria Plana.

girona

Míting a Vila-Roja A les 20.00h, míting de Joaquim Nadal al Centre Cívic Onyar. També hi haurà Pia Bosch.

sant feliu de guíxols

Míting de Marina Geli A les 20.00h, míting de Marina Geli a la biblioteca Octavi Viader.

besalú

Visita al mercat De 9.00h a 11.00h, presència socialista al mercat de Besalú, amb el candidat Joan Albesa, Miquel Palomeras i Josep Guix.

campdevànol

Visita al mercat A les 10.00h, presència socialista al mercat de Campdevànol amb la candidata i alcaldessa Núria López, així com els representants del PSC a la comarca.

informació

Parades Avui hi haurà parades del PSC a Castelló d'Empúries, Pals, Girona, Palamós, Lloret de Mar, Verges, Hostalric i Calde de Malavella.

salt

Visita a la llar d'avis de les Bernardes El candidat Esteve Pujol visitarà la llar d'avis les Bernardes, de Salt, amb l'alcaldessa, Iolanda Pineda.

besalú

Acte públic Acte públic amb el candidat Joan Albesa, Miquel Palomeras i Josep Guix.

informació

Porta a porta Porta a porta de l'agrupació de Salt-Bescanó, Torroella de Montgrí, Castell-Platja d'Aro, Puigcerdà i Palamós.

girona

Visita al mercat A les 13.00h visita al mercat de Girona amb candidats.

alt empordà

Empordà A les 14.30h, reunió es reuneix amb la DO Empordà.

girona

Roda de premsa Roda de premsa amb Joan Puigcercós i Carme Capdevila.

Roses

Visita de Ridao A les 16.45h, visita de Ridao i altres candidats al port de Roses.

figueres

Visita a l'eix comercial A les 18.30h, Ridao visita l'eix comercial de Figueres.

banyoles

Reunió amb Joan Manuel Tresserras A les 19.00h, Joan Manuel Tresserras i Carme Capdevila es reuneixen amb entitats culturals del Pla de l'Estany.

amer

Acte electoral A les 20.00h, acte electoral a Amer amb Cristina Alsina i Xavier Targa.

porqueres

Acte electoral A les 21.00 h, acte electoral amb Joan Manuel Tresserras i Carme Capdevila.

olot

Contacte informatiu sobre polítiques d'habitatgeA les 11.00h, a la plaça Camp d'en Mas, contacte informatiu de Montse Escutia, Cristina Andreu i Llorenç Planagumà per parlar de les propostes d'habitatge.

palafrugell

Acte sobre immigracióA les 20.00h, a la sala petita del Teatre de Palafrugell, acte sobre polítiques d'immigració i representants de la comunitat magrebina i romanesa a Palafrugell.

informació

CarpaAl matí s'instal·larà a Palamós.

alt empordà

Oficina mòbil A partir de les 10.00h, farà ruta per Boadella d'Empordà, Terrades, Llers, Cabanes i Vilamalla.

garrotxa

Oficina mòbil A partir de les 16.30h, recorregut per Les Planes, Sant Feliu de Pallerols, la Vall d'en Bas i Olot.

olot

Visita d'Enric Millo A les 19.00h, passeig electoral per Olot. A les 20.00h, acte electoral.

Arbúcies

Acte electoralA les 20.00h, a la llar de jubilats, acte electoral amb Toni Strubell, Santi Niell i Txell Satorras.

platja d'aro

Acte electoral A les 20.30h, acte electoral a l'Ajuntament amb Teresa Masegosa, Neus Colomer i Joan Sala.

sant jordi desvalls

Acte electoralA les 20.30h, a la sala de plens de l'Ajuntament, acte electoral amb David Bancells i Carles Bonaventura.