Aquesta setmana s'ha començat a instal·lar la senyalització que precedeix l'inici de les obres de millora de la carretera c-63 entre Lloret de Mar i Vidreres. A l'alçada de la urbanització d'Aiguaviva Park, així com en algunes altres interseccions d'urbanitzacions de Vidreres i Lloret que es troben al llarg de la carretera, s'hi han col·locat diferents senyals que indiquen que la carretera està en obres.

El novembre és la data que havia posat, després de retardar l'obra aquest estiu, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (Ptop) com a possible per començar aquestes obres. Però finalment no ha estat fins a aquesta setmana, a sis dies de les eleccions al Parlament de Catalunya, que s'ha començat a veure-hi moviment.

Les obres de millora preveuen reordenar els accessos a les urbanitzacions de Creu de Lloret, Aiguaviva Park i Lloret Residencial i, així, augmentar la seguretat en aquest punt que presenta aquests accessos a urbanitzacions a poca distància entre si. L'actuació abasta un tram d'uns 500 metres i té un cost de 1,3 milions d'euros.