La sala d'actes del Consell Comarcal de la Selva va ser l'escenari de l'entrega de diplomes a alumnes que han participat en el curs de postres de cuina i preparacions bàsiques de pastisseria, que s'ha pogut realitzar amb la subvenció que l'Ajuntament d'Anglès va rebre del Fons Europeu d'Adaptació a la Globalització (FEAG) i que dóna suport als treballadors que s'han vist afectats per acomiadaments provocats per la globalització dels mercats, com és el sector tèxtil. En aquest curs que es va fer el setembre a Sant Hilari Sacalm i van participar un total de 13 alumnes provinents d'Anglès, Lloret i Sils i es va dur a terme a l'obrador de la pastisseria Masó de Sant Hilari. Els alumnes han après tècniques per poder elaborar especialitats de postres, com la crema pastissera, els panellets, els braços de gitano, el pastís de Sant Jordi o el pastís tradicional, etc. I la formació s'ha complementat amb un curs de manipulador d'aliments de 4 hores.

El president del Consell, Jordi Gironès, l'alcalde d'Anglès, Pere Figuereda; el regidor de Promoció Econòmica, Carles Tabarner, juntament amb el propietari de la pastisseria Masó, Josep Masó; i Carles López, gerent de comercial Sarrats varen ser els encarregats d'atorgar els diplomes als alumnes que han participat en aquest curs.