Dos semàfors que estan en període de proves per afavorir la fluïdesa del trànsit al centre de Blanes han provocat les queixes d'alguns veïns. Els semàfors, que estan a la Rambla Joaquim Ruyra i a la plaça de la Solidaritat, funcionen amb normalitat, però quan els vianants tenen verd es posen en ambre intermitent per als cotxes de manera que aquests puguin passar en el cas que no travessi cap vianant. Aquesta circumstància que té com a objectiu no taponar aquesta zona del municipi està generant alguna queixa i fins i tot "inseguretat" entre els vianants, en part per la manca de costum.

El regidor de Governació, Joaquim Torrecillas, va admetre que alguns veïns s'havien queixat, perquè "no els dóna seguretat", però que és normal, perquè és un element nou i encara no hi estan familiaritzats. "L'aposta dels serveis tècnics és que amb el temps la gent s'hi anirà habituant", va explicar Torrecillas, que va assegurar que és una "bona mesura" per afavorir la fluïdesa de vehicles. "Es tracta d'una pràctica habitual a moltes ciutats. La policia ens ha comentat que la gent ja s'hi anirà habituant", va afegir.

La qüestió la va explicar el PSC durant el ple municipal de dimarts i el mateix regidor Torrecillas es va comprometre a elaborar un informe de conclusions de les proves que s'estan fent. La mesura s'ha implantat en aquests dos semàfors i en funció dels resultats es podria estendre.