La sala de plens de l'Ajuntament de Lloret de Mar acollirà demà al matí la presentació del projecte d'administració electrònica que s'emmarca dins del Pla Avança, de l'Estat. En la trobada hi participaran 13 ajuntaments i Lloret en serà el coordinador. Els consistoris que hi seran són Cambrils, Figueres, Martorell, Montornès del Vallès, Olot, Roses, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Farners, el Vendrell i Vilassar de Dalt.

El Pla Avança és un projecte subvencionat pel Ministeri d'Indústria del Govern espanyol que té com a objectiu facilitar el desenvolupament de l'administració electrònica als ajuntaments com una eina de millora de gestió i interrelació entre els ciutadans i les administracions locals.

Durant la presentació, en què els alcaldes seran els protagonistes, es donaran a conèixer els diferents objectius que engloba aquest projecte, com són el registre telemàtic, l'optimització de processos, la implantació del Gestor documental, la tramitació en línia i un sistema analític per a la presa de decisions.