AGULLANA El dia 19, dedicat a les famílies i a la mainada, s'iniciarà amb un col·loqui sobre les lesions medul·lars i cerebrals, i després s'organitzarà una tómbola que durarà tot el dia. A la tarda, a partir de les 16 h, els més menuts podran participar a jocs populars, i pares i nens podran recuperar l'energia amb melindros i xocolata desfeta. A partir de les 6 de la tarda hi haurà un espectacle de màgia.

Anglès Diumenge 19 l'Agrupament Escolta i Guia Sant Miquel d'Anglès i l'Agrupament Escolta i Guia Puig d'Afrou de la Cellera han organitzat una caminada popular. Anglès serà el punt de sortida, i es farà una parada a la Cellera de Ter on s'uniran els seus veïns. El destí final serà l'ermita de Sant Just Pastor passant pel Pasteral.

Banyoles L'Associació Casal de Gent Gran celebrarà una quina per a la marató, on els guanyadors s'endurà lots de Nadal.

Bàscara Dissabte 18 l'alumnat de l'escola Joan Reglà i la llar d'infants La baldufa de Bàscara realitzarà una cantada de nadales, i ballarà la Flashmob de la Marató. Després tocarà entrar en calor i recuperar forces amb una xocolatada preparada per a l'AMPA.

BONMATÍ Diumenge el pati de l'escola es convertirà en l'escenari de diversos jocs infantils, gimcanes, jocs de taula, diferents tallers i música.

Blanes Diumenge 19 al pavelló en el marc del Festival de Nadal del Club de Rítmica Blanes, els alumnes i les alumnes faran una exhibició d'exercicis gimnàstics.

- Al passeig de Dintre el Rotary Club Blanes - Costa Brava Sud organitza una Tómbola Solidària en benefici de La Marató.

CADAQUÉS Dissabte 18 els veïns organitzaran un dinar popular al Pavelló Municipal "Els quatre camins".

CAldes de malavella Diumenge 19 de desembre al pavelló d'esports el Club de Patinatge Caldes se suma a les activitats populars amb un festival, on tots els nens del club faran exhibicions en grup i individuals de patinatge. Els pares i mares faran coques i entrepans per vendre'ls entre el públic.

- El pavelló del CEIP Sant Esteve acollirà una quina solidària en benefici de La Marató de TV3.

- A les 12 del migdia en el marc del Mercat, el Pub Tèrmic i l'Ajuntament organitza una Escudella Solidària en benefici de La Marató. Tot aquell que vulgui podrà degustar aquesta escudella fent una aportació simbòlica.

campllong Diumenge 19 al pavelló esmorzar popular, tallers, tast de vins i actuació dels grallers i timbalers de Campllong acompanyats del Gegant Quirze.

campRODON Diumenge 19, a les 6 de la tarda, a l'esglesia de Santa Maria concert a càrrec de la Coral Camprodon.

castelló d'empúries Dissabte 18 s'organitza a la Basílica un concert del gran Orgue Barroc a càrrec del músic Josep Maria Escalona. Després del concert tots els assistents encendran una espelma com a símbol del seu suport a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals.

celrà El pavelló esportiu de Celrà serà l'escenari diumenge d'una gimcana infantil per a nens de 6 a 12 anys que tindrà lloc a les 10 del matí. Per un preu de 2 euros els participants es podran endur diferents obsequis i de pas podran ajudar a engreixar la recaptació d'enguany. A les 14 h hi haurà una arrossada popular.

cervià de ter Dissabte 18 de desembre, aprofitant que es fa un pessebre vivent a la plaça de l'església de Cervià de Ter es farà una botifarrada popular i es donarà la recaptació a La Marató.

LA BISBAL Dissabte 18 a la plaça Major els músics bisbalencs tornen a amenitzar la festa de "Dóna'm la mà", amb música de tot tipus. També hi haurà tallers infantils, esmorzar, vermut, maquillatge d'ungles, tallers de maquillatge infantil, etc.

L'armenterA La seva proposta és un playback protagonitzat per armanterencs de diverses edats. Els dies 18 de desembre i el 19 de desembre els trobareu a la Sala Nova.

l'estartit Diumenge 19 Aila Nautic vol sortir a la mar per La Marató! Posaran a l'abast de tothom l'oportunitat de navegar en un veler d'uns 15 metres pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Les sortides seran durant tot el dia.

LES PLANES El 19 de desembre, a la plaça Nova, el Club del Bon Àpat es posa en marxa per La Marató i tornarà a preparar una paella gegant per a 300 comensals.

lloret de mar Diumenge 19 a la pista exterior del pavelló celebració d'una sèrie de partits de futbol sala entre els equips d'emergència: Policia, Mossos d'Esquadra, Ambulàncies, Creu Roja, Protecció Civil, Hospitals, ABS, etc.

- Diumenge 19 cursa atlètica internacional i popular per a 4.000 participants. Els beneficis generats per una part de les inscripcions de les curses dels menors, es destinaran a La Marató de TV3. Es farà una cursa de cadira de rodes.

FIGUERES Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre la plaça Josep Pla (plaça del Teatre Jardí) acollirà diverses activitats per donar suport a La Marató d'enguany. El dissabte 18 hi haurà un concert benèfic amb Moments i Los Guardianes del Puente.

- Diumenge 19, al Castell de Sant Ferran, d'11 h a 14 h, es portaran a terme diverses activitats d'època com el tir amb arc, s'escoltarà música medieval en directe, es coneixerà l'art de la falconeria o es realitzarà el sorteig d'un sopar per a dues persones.

GIRONA Diumenge 19, a partir de 2/4 de 10 del matí dos atletes del Club Atletisme Girona correran una Marató donant voltes a un circuit urbà al carrer Santa Clara i el Carrer Nou. Vine a fer el teu donatiu i acompanya'ls durant una part del recorregut, corrent o caminant.

hostalric Diumenge els alumnes del CEIP Mare de Déu dels Socors protagonitzaran una cantada de nadales per diferents punts de la població com la plaça de l'Església, la plaça del Bon Repòs i davant de l'escola. El grup de geganters farà una cercavila, el Cor Parroquial un concert de Nadal o el bàsquet una activitat esportiva i xocolatada.

- Diumenger 19 Cercavila de Gegants d'Hostalric desfilarà de forma solidària des de les Escoles fins a Can Llença.

MAÇANET DE LA SELVA Diumenge 19 durant la tarda de la diada de La Marató el Casal de Jubilats i pensionistes de Maçanet de la Selva participarà amb un sorteig i un ball en benefici de La Marató.

- Diumenge celebració d'un matí festiu amb diverses activitats. A partir de les 10 h se celebrarà una botifarrada popular al centre de la vila. Seguidament s'iniciarà una gimcana popular des del centre de la vila i es farà un recorregut pel poble. A les 12.30 podreu gaudir d'un teatre de titelles per als més petits al pati de l'institut.

OLOT Diumenge 19 sortida de vehicles antics en la qual motos, cotxes i tractors faran la ruta d'Olot a Sant Feliu de Pallerols.

PALAMÓS Diumenge 19 al Teatre La Gorga concert solidari de diferens estils i cançons de Nadal.

- Diumenge també es durà a terme la 34a edició de la popular Fira Nadalenca Infantil i Juvenil amb l'objectiu de recaptar fons en benefici de les persones amb discapacitats psíquiques de la comarca.

- I dissabte 18, a les 10 de la nit, al teatre La Gorga, el grup infantil Els Cosinets protagonitzarà la Nit del talent.

PARLAVÀ Diumenge 19, l'Ajuntament organitza una passejada pels camins rurals del municipi en un recorregut que durarà aproximadament 2 hores. La recaptació total de les inscripcions a la caminada anirà destinada a La Marató.

PAu Dissabte 18, hi haurà contes i una xocolatada per a tots els que s'apropin al centre cívic a la tarda. Entrada la nit, concert, al mateix centre cívic.

Puigcerdà Diumenge 19, l'Agrupació teatral Inestable Ceretana fa un espectacle humorístic composat de diversos esquetxos, monòlegs i improvisacions. La recaptació íntegra anirà destinada a La Marató.

RiuradeneS Els joves de Riudarenes trepitgen l'accelerador per La Marató amb una exhibició de vehicles 4X4 en un circuit tancat. Els propietaris dels vehicles podran entrar-hi i demostrar les seves habilitats al volant. El Polivalent de Riudarenes acollirà a partir de les 17 h una quina popular, en la qual enlloc de diners es guanyaran productes típics de la terra.

Riudellots de la selva Diumenge 19 Marc Sala i Maria Canyigueral oferiran un recital de música i poesia a la sala d'actes de l'Ajuntament. A mode de cloenda els assistents podran degustar un aperitiu nadalenc.

ROSES Diumenge 19 de desembre, a la plaça Frederic Rahola festa de benvinguda a càrrec de la Colla Gegantera. En acabar es farà un dinar popular de peix de Roses i Fideuà que cuinaran els pescadors. A la tarda quina benèfica que organitzarà el Club de Futbol Base Roses.

SANT FELIU DE BUIXALLEU Per quart any consecutiu l'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu organitza el seu tradicional joc de la Quina dedicat a La Marató. Els trobareu a la Sala Polivalent a partir de les 17 h.

sant feliu de guÍxols Diumenge el Club Aquàtic Xaloc organitzarà una jornada de portes obertes a la piscina Municipal la Corxera. Els que visitin les instal·lacions podran aprofitar per esmorzar perquè es posaran a la venda coques i pastissos fets pensant en La Marató.

sant feliu de pallerols Diumenge 19 a la plaça El Firal s'organitzarà una botifarra popular al voltant d'una foguera.

sant JOAN LES FONTS Diumenge 19 Sant Joan les Fonts Decideix i Vall de Bianya Decideix s'uneixen per tal de dur a terme una caminada popular a favor de la Marató de TV3. Es tracta d'una activitat matinal adreçada a tota la família.

sant HILARI SACALM Campionat de botifarra en el qual la recaptació de les inscripcions i de la barra es destinarà a La Marató de TV3. Juga i sigues un més a La Marató!.

- Dissabte 18 de desembre el Club Tennis Sant Hilari col·labora amb La Marató de TV3 organitzant un campionat de tennis, concretament un campionat de Tie Break. El lloc i l'hora de realització serà a les pistes de tennis municipals de Sant Hilari Sacalm, a partir de les 10h del matí.

santa cristina d'aro Dissabte 18 de desembre a les 11h i el 19 a les 12h , l'església parroquial acollirà els concerts de Nadal de l'Escola Municipal de Música i de les corals Santa Cecília i Cristalls. En el transcurs del recital es dedicarà una cançó a recollir fons per a La Marató de TV3

SANT GREGORI Dimarts, a la plaça Rafael Masó, l'Associació de Dones de la Vall del Llémena un any més vol aportar el seu granet de sorra a La Marató i posarà una paradeta on es vendrà bijuteria feta per les fundacions d'ajuda als discapacitats.

SANT JOAN DE MOLLET El dia 18, a les 11 de la nit, al pavelló festa solidària a càrrec del jovent de Sant Joan de Mollet.

SANT JOAN DE les abadeses Tronadissa, música i escampa les veus sovint amagades, ignorades o oblidades d'unes dones, les trobairitz, que amb els seus poemes van educar sentimentalment l'Europa dels segles XII i XIII. Aquest grup i el Cafè de l'Abadia promouen aquest concert benèfic per La Marató.

SANT JOAN les fonts El 19 de desembre, a les 8 del matí, caminada popular juntament amb la Vall de Bianya. Sortida i arribada des de Ca l'Adela. Les inscripcions costaran 5 euros i tota la recaptació serà per a la Marató.

SANT Julià de ramis El dia 18, a les 6 de la tarda, al centre cívic, hi hauran espectacles musicals i audiovisuals, una exposició

fotogràfica, una subhasta, un sorteig, un espectacle de circ i se celebrarà un sopar popular per als assistents.

SANT miquel de campmajor El 19 de desembre el Consell Esportiu del Pla de l'Estany organitza una ruta a peu pel municipi de Sant Miquel de Campmajor i voltants. En acabar els assistents podran gaudir d'una dolça xocolatada solidària a benefici de La Marató.

TORROELLA Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre l'Associació Comerciants dels carrers Porta Nova i Major de Torroella de Montgrí proposa una degustació de coques i pastissos fets pels mateixos comerciants per col·laborar amb La Marató de TV3.

PALAFRUGELL Diumenge 19 el celler Can Sais estarà a la pista de gel i allà es podrà degustar i/o comprar vins i tots els ingressos que es recaptin durant la jornada seran destinats a la Marató.

SARRIÀ DE TER Diumenge 19 de desembre arrossada popular, a les 2 de la tarda, al pavelló municipal. Preu solidari 10 euros.

Serinya El pavelló acollirà diumenge a partir de les 6 de la tarda una representació lliure dels Pastorets, que enguany celebra la 3a edició, i que comptarà amb la col·laboració de diferents veïns i veïns del municipi de totes les edats.

VIDRERES Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre, l'entitat Atlètic Vidreres Futbol Sala Club Esportiu col·locarà una porteria a la plaça del poble, i els jugadors i membres del Club faran de porters. Els vianants que vulguin podran xutar un penal per un euro. La recaptació total anirà destinada a La Marató de TV3.

VILABLAREIX El dia 19 de ?desembre el Pavelló Municipal ?acollirà un torneig de ping-pong i mini ping-pong de diferents categories.

VILADAMAT Diumenge 19 de desembre a partir de 2/4 de 9 del vespre al final de les jugades de la Quina, se'n reservaran dues més

dedicades a la causa de La Marató.

VILAFANT Diumenge 19 de desembre Marxa a peu o corrents d'uns 15 quilòmetres per l'itinerari del riu Manol organitzada per la comunitat educativa de l'IES de Vilafant. Els diners de les inscripcions es destinaran a La Marató.

VILANANT Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre un Tió gegant s'instal·larà a la plaça del poble. Al voltant d'aquest aniran desfilant tota mena d'activitats: una quina, un sopar popular, sortejos i concerts.