L'Ajuntament de Lloret de Mar va aprovar en el darrer ple municipal una modificació del POUM en el sector de l'antiga plaça de braus per aconseguir diferenciar amb claretat quins seran els usos públics i els privats dels futurs equipaments que s'hi estan construint. Així, fruit del conveni signat amb l'empresa promotora, el consistori rebrà un aparcament en la planta soterrani de 400 places, un local destinat a equipaments, una plaça pública i una reserva d'espai per a la construcció d'una edificació destinada a una residència esportiva, tot i que de moment no es farà per potenciar els hotels de la localitat. Part de la venda de les places d'aparcament serviran, com van destacar alguns grups de l'oposició, per finançar el pressupost aprovat.

Per la seva part, la constructora té previst edificar-hi una gran superfície comercial, diferents botigues, establiments de restauració i 1.000 metres quadrats com a ús esportiu privat, on es podria ubicar una pista de gel.

El projecte no és nou, tot i que ha anat patint alguns canvis. De fet, la direcció General de Comerç de la Generalitat ja va autoritzar la implantació d'aquesta gran zona comercial el desembre de l'any passat. Aquest centre comercial serà d'uns 4.000 metres quadrats, dels quals 1.500 es destinaran a supermercat.

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, va destacar la importància del projecte per aconseguir generar més activitat econòmica al municipi. "Lloret de Mar aconsegueix amb aquest projecte grans beneficis públics, amplia la seva oferta comercial, lúdica i de restauració i atrau empreses que permetran generar llocs de treball. Generar activitat econòmica en aquests moments és primordial", va destacar Crespo.