Enjardinar l'entorn de la nova Ciutat Esportiva costarà uns 33.000 euros. Blanes va aprovar en la Junta de Govern Local del 2 de desembre el plec de clàusules i la licitació del projecte d'enjardinament de la nova instal·lació esportiva, que fa pocs dies ha començat a acollir les primeres entitats de la localitat. En concret, de moment hi haurà el Club de boxa, i els de Karate, Judo i Aikido.

En l'acord, el Govern ha aprovat, amb caràcter d'urgència, iniciar el procediment per adjudicar el contracte dels treballs d'enjardinament dels exteriors de l'equipament. L'empresa triada s'encarregarà del subministrament de plantació, la instal·lació del reg automàtic i dels treballs de jardineria de les zones externes de la Ciutat Esportiva.

Un cop aprovat el plec de clàusules, segons marca l'acord, seran tres les empreses que podran optar a la licitació, que es farà de manera negociada ja que el consistori no farà concurs públic. L'import dels treballs ascendeix a un total de 33.335,00 euros. Finalment, l'acord preveu facultar que l'alcalde realitzi els tràmits necessaris.