El cap de l'Agrupació Independent per Riudarenes-Partit dels Socialistes de Catalunya (AIR-PSC), Jordi Gironès, repetirà com a candidat a l'alcadia de Riudarenes en les properes eleccions municipals, que se celebren el mes de maig de l'any vinent.

Gironès ha estat tretze anys a l'alcaldia i fa quinze anys que es va presentar per aquest càrrec per primera vegada, el 1995 i sempre ha estat batlle de la població per una àmplia majoria. Tot i això, el 2008 va deixar de ser l'alcalde després que un trànsfuga i el grup municipal de Convergència i Unió, aleshores liderat per Jordi Ros, van presentar-li una moció de censura, que va prosperar i generar molta crispació al municipi. Al cap de poc temps, Ros va plegar i Narcís Colomé es va convertir en l'alcalde.

El cap d'AIR assegura que repetirà perquè té un grup on hi ha molta gent disposada a treballar pel poble i que es torna a presentar perquè així li ho ha demanat la gent del seu grup municipal.

Gironès és metge de l'ABS Riudarenes-Sils i aquesta serà la cinquena vegada que es presenta per ser batlle d'aquest municipi selvatà. A banda, el cap d'AIR-PSC en l'actualitat és també president del Consell Comarcal de la Selva, un càrrec que ha hagut de compartir amb CiU, que va ostentar-lo durant els primers dos anys de mandat (2007-2008).