L'Ajuntament de Llagostera busca una solució per poder treure l'única casa que queda adossada a la muralla, les obres de restauració de la qual es donen gairebé per acabades, només a l'espera que es pugui solucionar aquesta qüestió. Segons l'alcalde, Fermí Santamaria, "només ens queda buscar un habitatge per a l'habitant de la casa, però, de moment, l'Ajuntament no té liquidesa econòmica per poder fer-ho".

Les obres de rehabilitació de la muralla de Llagostera es van iniciar el passat mes de setembre de 2010 i es van acabar pocs dies abans de Nadal, com ja s'havia previst. La inversió va ser de 230.000 euros finançats amb fons europeus i de la Generalitat, i les obres van consistir en un repicat de la pedra, tapar els forats que hi havia, enjardinar la zona i tota la il·luminació.

Fermí Santamaria ha expresat la ferma voluntat de l'Ajuntament "de restaurar tot el sector i deixar tota la part neta del carrer de la Processó, cosa que donarà una imatge totalment diferent a la zona i al nucli antic de Llagostera".

De moment, el consistori no té diners suficients per escometre l'operació, però, segons Santamaria, "procurarem fer-ho dins d'enguany o al més aviat possible i així acabar tot el projecte".