últims retocs a la Casa de la Cultura de Lloret de mar després d'anys d'obres i endarreriments.Interior d'una de les sales de l'edifici amb poc mobiliari encara.Una altra visió de la sala.Les escales i part de l'entrada.

La Casa de la Cultura de Lloret de Mar està arribant, per fi, al seu acabament després d'anys i anys d'obres. Com es pot comprovar en les primeres imatges que es veuen de l'interior de la nova instal·lació, situada a la plaça Pere Torrent, tot està gairebé enllestit i només manquen alguns elements de mobiliari que aquests dies els operaris estan acabant de col·locar. Aquestes primeres fotografies van ser penjades al perfil de Facebook de la Biblioteca de Lloret.

El trasllat al nou edifici, doncs, és imminent. De fet, com ja va anunciar l'alcalde de la localitat, Xavier Crespo, a través de la ràdio municipal, està previst que els treballs de trasllat comencin el proper dilluns dia 10 de gener. S'iniciarà amb la biblioteca municipal i tot seguit hi aniran el Departament de Benestar i Família, el Casal del Jubilat i, finalment, l'Escola d'Adults. De fet, els pressupostos de 2011, aprovats recentment en el ple municipal, ja no contemplen cap partida per al lloguer dels espais on s'han ubicat fins ara, d'una manera provisional, el Casal del Jubilat i la biblioteca.

La biblioteca municipal de Lloret ja va tancar les seves portes el passat mes d'octubre per començar a preparar l'empaquetatge de tots els llibres i materials de cara a preparar el trasllat al nou edifici.