L'Oficina Comarcal d'Habitatge de la Selva ha rebut un total de 2.972 consultes des de març fins a novembre de l'any 2010. De lqe quals, 1.096 han estat per ajuts de Lloguers just; 991 d'ajusts de Renda Bàsica d'Emancipació, 420 d'ajuts de rehablitació, 403 de la Brosa de Lloguer: i 62 més d'altra temàtica.

En concret, durant la campanya de l'any 2010 aquesta oficina ha tramitat 415 ajuts de lloguer just, 146 ajutas per Renda Bàsica i 49 ajuts de rehabilitació i disposa de 20 pisos a la Borsa de Lloguer.

Aquesta oficina es va obrir el mes de maig de l'any 2008 i està dirigda fonamentalment als joves i disposade pisos que els promotors no puguin vendre i posin a disposició de les administracions perquè siguin llogats per un preu lleugerament més baix del que marca el mercat. Tanmateix, aquesta borsa disposa de pisos de particulars que coneixen el servei de lloguer i, alhora,de les garanties als propietaris atès que està avalat per l'administració i hi ha garanties en els casos d'impagaments. D'altra banda, també es gestionen sol·licituds d'ajudes a la rehabilitació.

A banda, durant aquest 2010, el Consell Comarcal a través d'aquesta Oficina d'habitatge ha signat un conveni amb el Departament de Medi Ambient i Habitatge per poder oferir el registre únic de sol·licitants de pisos de proteccio oficial, tant de compra com de lloguer.