L'empresa Kayak del Ter, ubicada a la localitat de Colomers, ha estat víctima d'un robatori de material perquè els clients puguin realitzar les excursions a través del riu. L'empresa, oberta tot l'any i que ofereix excursions per a grans i petits per descobrir el Ter, calcula que les pèrdues pel robatori ascendiran entre 4.000 i 6.000 euros, una xifra que s'ha de precisar quan hagin ordenat l'interior de l'autocar d'estil britànic que realitza les feines de magatzem i recepció.

El responsable de l'empresa, en Roger, explica que el dissabte es va dirigir a l'autocar per preparar el material ja que hi havia programada una sortida. L'autocar vermell es troba a l'esplanada de Colomers que està al costat del riu Ter al seu pas per la localitat i es ven visible des de la carretera. En arribar-hi, el responsable de Kayak del Ter va comprovar com un o diversos individus havien trencat un vidre de la planta baixa de l'autocar, s'havien esmunyit al seu interior i se n'havien endut gran quantitat de material, com una trentena de vestits de neoprè, una vintena de parells de botes, anoracs d'aigua i armilles salvavides.

En Roger, però, no sap quan es va produir ja que feia una desena de dies que no feien cap excursió i, per tant, el robatori es va poder realitzar en qualsevol d'aquests dies. Va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, que van desplaçar-se fins a Colomers per buscar les possibles empremtes dactilars que el o els delinqüents haurien pogut deixar en l'autocar i, així, poder-los identificar.

Les pèrdues que hauran suposat el robatori per a l'empresa són d'entre 4.000 i 6.000 euros, segons ha calculat en Roger. No obstant això, està pendent d'ordenar l'interior de l'autocar -van tirar tot el material per terra- per calcular-ho més concretament. A més, també ha de netejar molts elements de la trencadissa del vidre que els lladres van trencar per poder accedir a l'interior.