Blanes engega el pla de pavimentació, que permetrà l'arranjament, millora i asfaltatge d'una cinquantena de carrers i places de la localitat a uns quatre mesos de les properes eleccions municipals. Els treballs de preparació del projecte es van iniciar aquesta passada setmana i està previst que en els propers dos mesos es puguin asfaltar prop de 50 carrers i places.

Segons va fer saber l'Ajuntament, en total s'adequaran uns 35.000 metres quadrats de places i carrers del municipi.

El pla de pavimentació, amb un pressupost adjudicat de 334.758,63 euros (IVA inclòs), ha començat ja per l'avinguda de la Vila de Madrid i seguirà pel carrer de Josep Tarradellas, l'avinguda del Mediterrani, el passeig de S'Abanell, el veïnat de Mas Borinot i els carrers de Cedre i d'Arboç.

L'alcalde de Blanes, Josep Trias, va destacar que es tracta d'un pla més per millorar els carrers de la localitat. "Estem intentant posar al dia els carrers del municipi. Aquest és un projecte més que permetrà millorar nombrosos carrers, tot i que encara hi haurà feina per fer", va comentar Trias. "En aquesta legislatura, hem gastat 1,2 milions d'euros en obres d'arranjament de carrers de Blanes", va afegir.

Trias va descartar que es tracti d'un projecte electoralista, ja que arriba tard per endarreriments en la tramitació. "El projecte arriba una mica tard per una qüestió d'endarreriments del pressupost i perquè els tràmits també s'han retardat", va explicar l'alcalde, que va destacar que la manera d'adjudicar les obres ha canviat i l'aprovació del plec de condicions i els tràmits han estat més lents que abans. Finalment, l'alcalde va voler recordar que amb el projecte s'arranjaran carrers importants per al poble com l'avinguda Vila de Madrid o el carrer Guilleries.