L'Ajuntament de Blanes ha obert el període per adjudicar la concessió del bar de la nova Ciutat Esportiva per només cinc dies, ja que encara no ha estat adjudicada. Segons consta en el mateix anunci fet públic pel consistori, "hi ha la necessitat de tramitar la concessió" per la jornada de portes obertes que es farà el 13 de febrer i els quatre dies que durarà la Copa del Rei d'hoquei (del 24 al 27 de febrer), "atès que la concessió del Bar Cafeteria de la Ciutat Esportiva encara no està adjudicada". El termini de presentació de les ofertes es va obrir ahir i serà fins al proper 31 de gener.

Segons les condicions establertes per la concessió, l'espai per al bar interior serà d'uns deu metres quadrats i comptarà amb les connexions d'electricitat, aigua i sortida de fums corresponents. A més, les condicions preveuen que l'adjudicatari serà l'encarregat de realitzar els muntatges i desmuntatges de la instal·lació i que haurà d'aportar taules i cadires pels clients i la resta d'utensilis per realitzar el servei.

Per la concessió del bar durant els cinc dies establerts, l'adjudicatari haurà d'abonar un import de com a mínim 591,02 euros en concepte de cànon. Concretament, els diners seran en concepte de taxa per la instal·lació del bar a les dependències municipals i de taxa de tramitació d'expedient pels cinc dies. Aquest import, però, podrà ser millorat en les diferents ofertes que es facin arribar a l'Ajuntament per poder aconseguir la concessió. De fet, pel que fa als criteris d'adjudicació, el consistori recorda en les condicions que escollirà l'empresa "que presenti l'oferta amb un cànon més elevat".

Tot i que es podrà modificar, l'Ajuntament ha establert que, com a mínim, el bar haurà d'estar obert al públic el diumenge 13 de febrer matí i tarda i durant el temps que hi hagi partits de la Copa del Rei d'hoquei, que encara estan per confirmar en funció dels drets televisions, però que haurien de ser a partir de les set de la tarda.

Les condicions també preveuen que l'adjudicatari haurà de dipositar una pòlissa d'assegurança de 300.000 euros i una fiança de 600 euros, "per garantir que una vegada realitzat el servei de bar, es deixin les instal·lacions en les mateixes condicions que s'han trobat". Finalment, l'empresa que rebi l'adjudicació serà la capitalitzadora de tots els beneficis obtinguts durant la concessió.