L'aeroport de Girona-Costa Brava ha posat en servei cinc columnes de rescat cardíac a les seves instal·lacions amb l'objectiu de facilitar l'atenció immediata dels pacients amb aturades cardíaques. Aquestes columnes inclouen desfibril·ladors semiautomàtics convenientment repartits per la terminal de passatgers (tres unitats a la planta baixa i dues a la primera planta) perquè la distància des de qualsevol punt a una de les columnes sigui mínima.

El fàcil accés a aquests aparells, juntament amb la resta de fases de reanimació cardiopulmonar, ajuda a disminuir la mortalitat i les minusvalideses derivades d'una aturada cardíaca fora de l'hospital. Mitjançant connexió telefònica s'alerta automàticament al Centre de Control i Vigilància (CCV) en el moment en que s'obre la columna i des del CCV s'avisa al Servei d'Assistència Sanitaria.

En total, 31 treballadors de l'aeroport van rebre formació per utilitzar les columnes de rescat cardíac. En total, va ser format personal de tot tipus perquè sempre hi hagi algú amb capacitat per utilitzar l'aparell.