Es va mostrar molest i enfadat quan els Mossos d'Esquadra van aconseguir que s'aturés a l'àrea de descans de Sant Gregori, situada al quilòmetre 60,8 de l'autopista AP-7. Circulava tranquil·lament en direcció a França i a més anava a velocitat minsa. No s'havia adonat, però, cosa que els agents sí que havien vist, que li faltava una roda al cotxe i que circulava amb la llanta nua, que treia espurnes en contacte amb l'asfalt. Per intentar treure'n l'aigua clara, els agents li van practicar la prova d'alcoholèmia i així va quedat tot explicat: l'home va marcar 0,66 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, més del doble de la taxa permesa. L'episodi va tenir lloc la matinada de diumenge passat i l'home havia circulat amb una roda de menys des de l'Espai Gironès, a Salt, fins a l'àrea de servei de Sant Gregori. Es va incorporar a l'autopista per la sortida de Girona sud, situada al punt quilomètric 64; i per tant va recórrer tres quilòmetres i escaig d'autopista sense notar que li faltava un neumàtic.

A dos quarts de set del matí de diumenge els agents atenien un vehicle avariat prop de l'esmentada sortida de l'autopista i van sentir un soroll fort i continuat, seguit per la visió d'un cotxe que treia espurnes per la part de davant i que circulava molt lentament. Els agents el van seguir i, després de diverses advertències, el conductor es va aturar a l'àrea de descans de Sant Gregori. Així va ser com els policies van fer notar al conductor que tenia la llanta de la roda davantera dreta destrossada en haver perdut la càmera neumàtica pel camí. Es va poder esclarir que la roda estava punxada i que s'havia desprès pel fregament continu amb l'asfalt.

En constatar que l'home mostrava símptomes d'haver begut, l'alcoholímetre va acabar d'esclarir la situació. Conduir amb una taxa d'alcoholèmia superior a 0,60 és un delicte i per tant els agents van denunciar el conductor per un delicte contra la seguretat viària.