Les Associacions de Veïns dels Pins, La Plantera i el Racó d'en Portes tornen a reclamar l'atenció de l'Ajuntament, tres mesos després de denunciar que se sentien "marginats" per l'equip de govern. Asseguren que en aquests mesos ningú s'ha comunicat amb ells i que l'Ajuntament continua aprovant els projectes sense tenir-los en compte. "Continuem denunciant el silenci, la inoperància i la ineficàcia d'aquest Ajuntament", asseguren en un comunicat. "Volem saber per què ens tenen en l'oblit", va destacar el president del Racó d'en Portes, Albert Salas.

Els veïns volen rebatre, a més, les declaracions de regidors de l'Ajuntament, que -segons expliquen- titllaven les seves reivindicacions de partidistes i "de començar la campanya electoral". "En el seu afany per desprestigiar-nos, manifesten que utilitzem els nostres veïns, amb interessos 'polítics i particulars'. Menteixen descaradament, amb l'única finalitat d'enfrontar-nos amb els nostres veïns", afirmen en el comunicat. "Si no diem res més sembla que els donem la raó. I no és de rebut que diguin això, quan només reclamem problemes als nostres barris", va comentar Salas.

Els veïns demanen de nou una reunió amb els responsables del govern municipal, perquè aquests els expliquin perquè no es poden resoldre les seves reclamacions (orografia, soroll i mal estat dels carrers, entre d'altres). "A veure si una vegada per totes ens podem trobar i ens expliquen perquè no es pot fer allò que reclamem", va afirmar Salas, que va destacar que entenen que no hi hagi diners per tot i que es prioritzi, però demanen una explicació. Com a exemple de la manca de comunicació que reclamen van posar el pla de millora dels carrers. "En l'actual pla d'asfaltatge que han engegat des del govern, hauria valgut la pena que s'hagués parlat amb les associacions, encara que finalment s'acabessin fent els mateixos carrers. Però és el modus operandi d'aquest equip de govern", va lamentar Salas.