El Jutjat Penal Número 1 de Girona ha condemnat a una multa de 360 euros un conductor que va matar una nena de 8 anys en un pas de vianants de Lloret de Mar l'estiu del 2008, quan la petita creuava l'avinguda del Rieral de la ciutat en bicicleta.

L'acusat, Kevin Torrejón, ja havia d'anar a presó per aquests fets, malgrat que va pagar la fiança i ho va evitar. Tot i que inicialment s'enfrontava a una pena de dos anys per un homicidi imprudent, l'acusació i la defensa van arribar a un acord abans de la vista oral. Al final, a Torrejón se l'ha condemnat a pagar 360 euros de multa per una falta. La sentència l'inculpa d'una falta d'imprudència amb resultat de mort i li prohibeix conduir cap mena de vehicle durant una any, tot i que els darrers tres no ho ha fet. La família de la nena atropellada, que és estrangera, ja ha cobrat la indemnització que correspon per a aquests casos.

L'atropellament mortal va ?tenir lloc el dia 15 de juny del 2008 poc després de les set de la tarda i la nena de 8 anys estava creuant l'avinguda del Rieral per un pas de vianants a cavall de la seva bici. Va ser aleshores quan l'acusat, que conduïa amb excés de velocitat, la va atropellar amb el cotxe. En concret, Torrejón anava a 70 ?quilòmetres per hora a un tram urbà on la velocitat permesa estava ?limitada a 30 quilòmetres per hora.

A més, al pas de vianants hi havia una furgoneta aparcada que limitava la visibilitat. Després de l'atropellament, la menor va ser traslladada d'urgència a un centre hospitalari de la ciutat de Girona i malgrat que la nena de 8 anys va arribar-hi amb vida, les ferides que patia eren molt greus i els metges no van poder fer res per salvar-la.