La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Blanes va presentar ahir la llista per les properes eleccions municipals del 22 de maig que anirà encapçalada per Joan Rota i, per orde, el seguiran Frederic Tort, Narcís Balmanya, Sònia Isern i Núria Llorens.

Durant tota la jornada la CUP va instal·lar una paradeta informativa explicant la feina feta fins ara i les propostes de futur per Blanes. A les sis de la tarda va tenir lloc la presentació de la llista amb la projecció d'un audiovisual realitzat per la mateixa assemblea local on hi apareixien les persones que formen part de la llista i que donen suport al projecte. A continuació, les dues persones que encapçalen la llista van fer un parlament on s'explicava la proposta. Tort, el número dos, va parlar de la presentació de la proposta política i del camí fet que han fet fins avui.

Seguidament, el cap de llista va exposar la necessitat de ser presents a l'Ajuntament com "alternativa a les opcions actuals apostant per un nou model de poble on els ciutadans, mitjançant la seva participació, siguin els principals actors de la vida pública".