L'actual alcalde de Blanes, Josep Trias, repetirà com a cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals del 22 de maig per intentar revalidar el lloc. De fet, així es va decidir en l'assemblea local de CiU celebrada divendres a la tarda on Trias va ser proclamat candidat per l'aclamació de la militància. A l'acte, hi va assistir el Delegat del Govern a Girona i president de la federació de CiU de comarques gironines, Eudald Casadesús, el president local i comarcal de CiU, Jaume Sagrera, el president local i comarcal de la JNC, Oriol Comas, i els exalcaldes Fèlix Bota i Ramon Ramos.

Segons un comunicat del grup municipal de CiU a Blanes, l'alcalde Trias, abans de ser ratificat com a candidat a l'alcaldia, va manifestar que volia tornar a encapçalar el projecte de CiU de Blanes per responsabilitat, ja que considera que seria "de covards" que davant de l'actual crisi econòmica que afecta les famílies blanenques abandonés el lideratge del vaixell. "Vull assumir aquest lloc, sobretot, per responsabilitat amb el poble de Blanes", va explicar ahir Trias.

En aquest sentit, segons CiU, Trias va voler destacar alguns dels elements principals del full de ruta de l'acció del govern que presideix. "Esperança, il·lusió, esforç, humilitatÉ són algunes de les paraules que formen part del full de ruta de l'acció de govern. Esperança, perquè us puc assegurar que les persones de Convergència i Unió no hem perdut ni una espurna del compromís que vam adquirir amb la vila ara ja fa més de tres anys. Il·lusió, perquè tenim projecte i creiem que ens permetrà assolir positivament els reptes de futur. Esforç, per seguir treballant per millorar el municipi. Humilitat, perquè els polítics som els servidors de la ciutadania i això no ho podem oblidar mai", va comentar l'alcalde.

Finalment, l'alcalde Trias es va mostrar agraït pel suport imprescindible dels militants i simpatitzants de CiU i els va encoratjar a treballar amb humilitat per aconseguir una àmplia majoria a les eleccions municipals del proper 22 de maig que permeti seguir treballant per consolidar un futur amb projecte clar de municipi, el projecte i la manera de fer de Convergència. "Hem de treballar conjuntament per fer un Blanes encara millor", va destacar Trias. "Em sento molt orgullós que m'hagin tornat a escollir per poder ser alcalde del poble que m'ha vist néixer", va sentenciar Trias.