El grup municipal del PSC a Lloret de Mar va criticar ahir a través d'un comunicat "la falta de responsabilitat de l'actual equip de govern" per haver permès que el seu alcalde, Xavier Crespo, i el regidor d'esports, Ivan Tibau, abandonin el seu compromís amb la ciutadania abans de posar fi a la legislatura com a conseqüència dels nomenaments a la Generalitat.

Segons els socialistes, amb els nomenaments, els dos implicats han desaparegut de les seves tasques. Els ciutadans "han copsat" com Tibau ha deixat la seva regidoria i Crespo, "no se'l veu per enlloc", asseguren en el comunicat. "És per això que el PSC demana a l'alcalde Xavier Crespo que assumeixi les seves funcions fins esgotar el mandat, tal com pregona a la premsa que és la seva intenció, o que en el seu defecte, dimiteixi del càrrec pel qual els ciutadans li van fer confiança ara fa 4 anys", afirmen.

Finalment, el PSC critica "la falta de sensibilitat del govern de preocupar-se més del seu futur polític a la Generalitat que no pas de la situació actual de Lloret de Mar".