Els serveis tècnics d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Tossa de Mar s'han traslladat a les noves oficines a l'edifici de La Nau de la localitat per millorar les condicions de seguretat dels seus treballadors, ja que les dependències actuals es troben en "molt males condicions", segons es recull en el butlletí municipal del poble. "Els motius del trasllat són diversos, però -tal com es pot veure a les imatges de les dependències actuals- el principal és la seguretat dels treballadors", es pot llegir en el butlletí. "Les dependències actualment estan en molt males condicions: humitats, desperfectes, amb poc espai i sense poder donar l'atenció que es mereixen els ciutadans", es recull en la revista municipal.

Les noves oficines, doncs, estan ubicades a la darrera planta de l'edifici La Nau, un espai que s'utilitzava com a magatzem i que ara tindrà aquest nou ús, després de les obres corresponents. Els treballs els han dut a terme dues empreses de Tossa. Per finançar les obres, l'Ajuntament ha utilitzat tres subvencions: el Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) amb una dotació de 212.000 euros en dos fases i dos Fons Estatals d'Inversió Local (FEIL) un de 34.000 euros i un altre de 17.000 euros. Amb els FEILs s'han comprat els ordinadirs, material i tot el software actualitzat per adaptar els ?ordinadors. A més, s'instal·laran tres ordinadors a les dependències policials. I l'altra FEIL s'ha utilitzat per pagar la instal·lació de l'escala d'emergència, que és obligatòria.

La regidora d'Urbanisme, Assumpta Margenats, va afirmar que està molt satisfeta d'haver pogut tirar endavant aquestes obres. "Aquestes noves dependències són les que es mereix un poble com Tossa i, sobretot perquè tan els usuaris com els treballadors podran gaudir de millors prestacions", va destacar Margenats.

Les oficines es van mostrar als ciutadans amb una jornada de portes obertes a final de desembre, tot i que en aquell moment encara mancaven molts elements del mobiliari. En aquests darrers dies ja han començat el trasllat els treballadors dels departaments afectats.