El jutge ha declarat presó pel presumpte violador d'una dona a l'interior d'un establiment comercial de Figueres.

Els Mossos d´Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de la violació que va patir una dona en un establiment situat a l´entorn del cementiri municipal de Figueres.

Els fets van passar el dimecres 23 de febrer al vespre i, segons fonts no oficials, el presumpte autor de l´agressió hauria entrat a la botiga a robar i, davant la resistència de la dependenta, l´hauria agredit i violat.

El detingut hauria visitat la botiga un dia abans, el dimarts 22 de febrer, acompanyat d´un altre home. L´endemà, s´hauria apropat a l´establiment, presumptament tot sol, i hauria perpetrat la violació. La víctima, una dona de més de 40 anys, hauria sortir a demanar ajut a una altra de les botigues que hi ha a la zona situada al voltant del cementiri municipal figuerenc.

Els Mossos d´Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres es van dirigir al lloc dels fets i van posar en marxa una investigació per intentar localitzar l´autor dels fets.

El dispositiu policial va donar els seus fruits i, aquest cap de setmana, concretament la matinada de dissabte a diumenge, es va detenir un home com a presumpte autor de la violació. El jutge que instrueix el cas ha decretat secret de sumari.

El detingut ha passat a disposició judicial aquest dilluns, 28 de febrer.