L'Ajuntament de Vidreres desenvoluparà un pla d'accessibilitat i mobilitat al municipi. L'estudi, que determina els punts de Vidreres que s'han de millorar i rectificar, ha estat redactat per la Diputació de Girona que el finançarà conjuntament amb l'ONCE i l'IMSERSO. L'eliminació de barreres arquitectòniques, la millora d'accessos i la mobilitat eren un dels objectius de l'equip de govern. Ara, aquest pla s'anirà executant per fases, per poder afrontar la despesa econòmica que representa.

Maria Josep López Dolcet serà la cap de llista d'Acord Municipal per Sils (AMS) a l'alcaldia per les properes eleccions municipals. López Dolcet, metgessa, és coordinadora de l'Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guixols, i ha estat durant aquests últims quatre anys portaveu del grup al consistori. Té la la intenció de millorar la gestió i treballar per la transparència.

Alejandro Martínez és el guanyador de la V edició de la Beca de Recerca la Selva, que convoca anualment el Consell Comarcal i que organitza el Centre d'Estudis Selvatans. Enguany, el treball premiat porta per títol El poder i els seus agents a terres del vescomte de Cabrera (1199-1423). La dotació de la beca és de 4.000 euros, que es faran efectius en tres parts: un 30% en el moment de resoldre's la concessió; un altre 30% a la meitat del termin, quan s'hagi valorat la memòria, i la resta (40%) una vegada finalitzat el treball i analitzat pel jurat.