Josep Casas Juanola, de 80 anys d'edat va morir, abans-d'ahir, al voltant de dos quarts de 10 de la nit a causa d'un accident de tractor. Casas conduïa un tractor prop del mas Puigvert a Sant Iscle de Coll Tort, on vivia. Per causes que els Mossos d'Esquadra investiguen, el tractor va bolcar i l'home hi va quedar atrapat. A pesar de tot, Casas va poder sortir pel seu propi peu per aconseguir arribar al mas ?Puigvert, on familiars seus van trucar als serveis d'emergències. Tot seguit, efectius dels Mossos d'Esquadra, dels serveis d'emergències mèdiques i dels Bombers de la Generalitat van arribar a la casa. Això no obstant, ja no van poder fer res per Josep Casas perquè estava mort.

Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot. També ho van fer saber al Departament de Treball dins dels procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

L'alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas (CiU) ahir va explicar que la víctima de l'accident era una persona molt apreciada al poble. El va qualificar de persona molt vinculada a l'entorn natural. Així, segons l'alcalde, Josep Casas, vívia al Puigvert sol perquè era el seu desig, com també ho era treballar de pagès. També va explicar que en la darrera Festa Major, el poble li havia fet un homenatge per la seva activitat dins l'àmbit de les sardanes.