Gairebé tenim la legislatura esgotada. Ara, cal fer una seriosa reflexió sobre la situació socioeconòmica del nostre poble i, per què no, del llegat sociovergent. Cal una reflexió sobre totes aquelles promeses incomplertes, sobre totes aquelles qüestions esvaïdes.

Què s'ha n'ha fet d'aquella parella convergent, forta i valenta que tot ho havia de ?solucionar? Ella, ja fa temps que viu fora d'Anglès, Ell, tot i que no hi ha viscut mai, ja fa temps que compta els dies que li quedant per fugir del tot i desaparèixer. Desaparèixer, igualment que el fum que se'ns oferí en la passada campanya electoral.

És evident que han tingut una gran virtuositat en desmantellar i malbaratar els projectes iniciats en la passada legislatura. Projectes com: els d'enfortir la seguretat ciutadana, el de millorar les obres i els serveis de la vila a través de la brigada municipal, o el d'escoltar millor la ciutadania i fer-la més participativa., com també, el de dur a terme la urbanització del tan esperat projecte de la zona industrial "Riera Seca"...

Jo, encara ara em pregunto: com pot ser que tot un tècnic d'Urbanisme a l'Ajuntament de Lloret i alcalde d'Anglès (en referència al batlle Pere Figuereda) pot ser capaç de fer un nyap com el que ens van fer en el projecte de recepció dels carrers Triassa i carrer Girona, en el qual i concretament al carrer Triassa, un dels carrers més importants de la nostra vila pel que fa a mobilitat, autoritzés una vorera en la qual a penes hi passava una cadira de rodes?

Si ho recordeu la vorera de tot el carrer s'hagué de refer de nou.

Tot consens o diàleg és bo, però és de manual que aquest parteixi d'una lògica, d'un ?sentit comú, d'una raó de ser.

Què hauria passat si li ?ha?guessin dit de posar els fanals de cap per avall?...