L'empresa Transports Pujol defensa que la situació del trenet de Blanes "està perfectament coberta per la concessió" actual i que "no té res a veure amb la del trenet de Girona". Amb aquestes declaracions l'empresa responia a les acusacions fetes per l'empresa Carrilets Turístics de Catalunya de Marc Fuertes. Cal recordar que Fuertes va denunciar a Diari de Girona que el trenet de Blanes, com el de Girona, opera sense una llicència específica.

"La situació del trenet de Blanes està perfectament coberta per la concessió. Està fent la línia càmpings-Moll que va ser adjudicada i el fet que ho fem amb un trenet, amb un vehicle jardinera o amb qualsevol altre tipus de vehicle és totalment irrellevant", va explicar el responsable de l'empresa, Jaume Pujol, en declaracions a Ràdio Blanes. "No té absolutament res a veure amb la situació del trenet de Girona", va destacar.

Pujol assegua que la situació és correcta després de guanyar l'adjudicació. "La concessió ja es va licitar en el seu moment i vam guanyar nosaltres. Llavors en cap punt s'estableix que tinguem la prohibició de fer aquesta línia amb un trenet. Ho podem fer amb un trenet com ho podríem fer amb un autobús", va advertir. Segons Pujol, Fuertes ja coneix la situació i no la va portar als tribunals, perquè perdria el cas. "Ell això ho sap perfectament perquè el 2008 ja va fer una consulta sobre aquest tema i se li va deixar ben clar. Si no estava conforme podria haver anat als tribunals i no hi va anar perquè sap que té totes les de perdre".