La Plataforma Carretera de la Vergonya insta el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, a iniciar els trams prioritaris i més avançats de la nova N-141, coneguda popularment com a carretera de la Vergonya, després que el conseller afirmés que no posa cap data d'execució a les obres i que el tram entre el Pasteral i Bonmatí encara no està llest. "Les paraules del conseller ens fan obrir els senyals d'alerta", afirma la Plataforma en un comunicat, on assegura que tant l'anterior Govern com l'actual sempre havien mostrat el compromís de "resoldre de la manera més prioritària i urgent" la situació, però destaquen que les declaracions de Recoder els "fan dubtar".

En aquest sentit, insten Recoder a aprovar els trams prioritaris: "Tornem a fer explícit al conseller les necessitats urgents d'aprovació i execució de les obres dels trams 2, 3 i 4 de la C-63 i la N-141 en el seu tram entre la Cellera i Girona". A més, recorden "que si algun dels trams ja està a punt d'execució", no s'esperi "a desencallar la resta de trams per iniciar les obres".

Finalment, afirmen que continuaran "treballant per aconseguir que aquesta carretera esdevingui digna i segura per tots els que hi circulem i que no esdevingui el que ja és ara, una carretera insegura, perillosa, amb alta densitat de trànsit i que hipoteca el futur econòmic dels municipis de la zona Ter-Brugent en tenir unes infraestructures tan deficitàries".