Un any més, veïns i persones d'altres indrets es van llençar al carrer de Lloret de Mar per seguir el seu carnaval. La nota més destacada la van donar els regidors de l'equip de Govern que van sorprendre els assistents difressats de romans i en una carrossa amb el lema: "Jo Sóc Romà, i tu?", en clara al·lusió al candidat de Convergència i Unió per a les properes eleccions municipals, Romà Codina. De fet, va ser una de les carrosses més comentades entre els assistents.

El dia es va engegar amb el concurs de disfresses al carrer, tot i que divendres ja s'havia donat el tret de sortida a les festes amb el concurs als llocs de treball. Més tard hi va haver una de les novetats, el maquillatge i escultures capilars. I el plat fort no va arribar fins les quatre de la tarda. La gran rua de Carnaval va omplir els carrers de la vila amb disfresses de tots colors i personatges.

La sorpresa, però, va ser la carrossa dels polítics, sobretot per la càrrega electoral que portava aquest any. Els regidors de l'equip de govern van jugar amb la similitud del nom del nou alcaldable, Romà, i la disfressa de romans. La carrossa portava el títol de "Jo sóc romà, i tu?". I fins i tot, van editar un tríptic, on expliquen que busquen l'agermanament de Roma amb Lauretum: "Som un grup de romans que visitem Lauretum en aquestes dates de carnavals per acompanyar el nostre candidatum en el nostre agermanament". Al final del tríptic demanen a la gent que els tornin la visita i que no pateixin pel camí, que no es perdran, perquè "tots els camins porten a Romà". Els diferents regidors portaven un vestit marró i anaven a peu de carrer. L'alcalde Xavier Crespo, que anava sobre la carrossa portava la disfressa de cèsar.