Els Mossos d'Esquadra van muntar la matinada de dissabte a diumenge un macrocontrol d'alcoholèmia a diversos punts de la Costa Brava en una operació del Servei Català de Trànsit per garantir la seguretat viària durant la nit de Carnestoltes.

Els controls es van fer als enllaços de Calonge, Platja d'Aro i Palamós amb la col·laboració de les respectives policies locals.

Tot i que és ben sabut que barrejar conducció i alcohol és perillós encara es detecten conductors beguts. Al control de Platja d'Aro, per exemple, dos de vint conductors van donar positiu.

Aquest control va començar a les dues de la matinada. Un dels joves que va donar positiu va assegurar als agents que tornava del seu aniversari. Aquest jove va sobrepassar per un pèl els límits de l'alcoholèmia.

Un altre noi, de nom Ivan, en canvi, va donar negatiu i va remarcar que mai beu quan condueix. Una actitud que cada cop és més habitual, segons els Mossos d'Esquadra

A més de joves que tornaven de festa els Mossos també van aturar algun pare que venia de recollir els seus fills. Això demostra, en opinió de la policia, que no hi ha cap selecció a l'hora de parar els conductors i que això es fa aleatòriament.