L'Ajuntament de la Bisbal ha tret a licitació l'ordenació de part de l'entorn de la futura Biblioteca Central Comarcal per un import de poc més de 103.000 euros. L'obra consistirà en arreglar un tram de carrer, que en el futur serà un carrer de vianants que connectarà la zona del Mas Clarà amb el centre cívic i la Biblioteca Central Comarcal.

El tractament que es farà en aquesta part de carrer, segons han informat fonts municipals, serà situar-lo tot a un mateix nivell amb peces de formigó prefabricades, buscant un aspecte de carrer de vianants. És previst de pavimentar i repassar els serveis fins a l'entrada del solar on s'ha de fer el casal cívic, amb la idea que quan es faci aquesta obra serà un vial per a vianants que arribi fins a Mas Clarà.Es tracta d'una obra de millora d'un entorn que ha d'acollir dos nous equipaments de la ciutat, la Biblioteca Central Comarcal i el centre cívic.

La Biblioteca ocuparà l'antic escorxador consolidat i rehabilitat i un solar adjacent on es farà un edifici de nova planta, mentre que el Centre Cívic es farà en un solar que hi ha just al darrere.

La ubicació i construcció d'aquest projecte de la Biblioteca Comarcal a l'antic escorxador i al solar adjacent és una aposta de l'actual equip de govern que ha tingut l'oposició política del PSC.