La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Tordera promou l'aprenentatge d'anglès a l'estranger i per això, atorgarà vuit beques perquè els joves nascuts entre el 1993 i el 1994 perquè puguin passar dues setmanes al Gloucestershire College, a Anglaterra.

Els interessats poden presentar les sol·licituds fins al 18 de març a l'Ajuntament i han de tenir una nota mitjana a l'ESO de 7 o superior i estar empadronats a Tordera. El regidor de Joventut, Marc Unió, assegura que amb aquestes ajudes econòmiques es vol fomentar i facilitar la mobilitat dels estudiants de Tordera cap a l'estranger, millorar els coneixements d'anglès per afrontar amb més garanties el mercat laboral i també motivar els estudiants a millorar el rendiment escolar a l'ESO.

En total, la Regidoria atorgarà vuit beques de 600 euros, més els bitllets d'avió, trasllats i les sessions prèvies de repàs. El cost aproximat per als 15 dies d'estada al col·legi anglès és d'uns 1600 euros, 750 euros dels quals són a càrrec de l'interessat. El sistema d'atorgament de beques es fa a través d'una puntuació establerta segons els ingressos familiars i amb el resultat d'una prova de nivell.