El nou teatre municipal de Lloret de Mar ja es troba en la recta final de la seva posada en funcionament i s'inaugurarà el proper dissabte 19 de març a les 11 del matí. Aquest mateix dia, l'Ajuntament oferirà una jornada de portes obertes als veïns de la població.

Aquest equipament cultural municipal és un edifici singular, en forma de cub, que compta amb una gran quantitat de vidre per la part exterior que contrasta amb el seu entorn i ha tingut un cost de més de 6 milions d'euros i ha comptat amb un ajut de 600.000 euros de la Diputació de Girona.

La construcció d'aquest teatre no ha tingut gaire sort i un dels contratemps va ser el desembre passat quan l'empresa instal·ladora, que estava subcontractada per la constructora, va fer concurs de creditors. A banda d'aquesta darrera empresa, les dues constructores també van entrar en concurs de creditors. Proinosa, va ser la segona empresa que es feia càrrec de les obres després que la primera, que era Stachys i Triferca, entrés en fallida el 2009.