L'Ajuntament d'Olot, ahir, va fer públiques les bases del cartell de les Festes del Tura 2011. Els originals i les còpies digitals s'han de lliurar del 14 de març al 6 de maig a l'Àrea de festes al carrer del Carme, 8. Les mesures dels originals han de ser de 100 cm d'alt per 70 cm d'ample, amb format vertical. El guanyador obtindrà un premi de 1.000 euros i es beneficiarà de la promoció pública del cartell.

L'assemblea del Partit Popular va escollir Joaquim de Trinxeria com a candidat per les eleccions municipals del 22 de maig. Trinxeria és el regidor amb més antiguitat a l'Ajuntament perquè hi és des de fa 24 anys. Després de 6 mandats, considera que el seu aval és l'experiència. Va explicar que la seva intenció és la de fer política, estrictament, municipal. També va pronosticar un futur de pocs recursos econòmics.

La membre de l'Associació de veïns de Can Coma Rosor Domènech ha confirmat que, juntament amb altres veïns, treballa en l'elaboració d'una llista independent. Domènech ha precisat que es tracta d'una llista enfocada a governar el municipi i que no estarà formada només per membres de l'Associació. Aquesta entitat té l'objectiu d'evitar la ubicació de la planta de triatge al poble.