L'Ajuntament de Figueres ha decidit tancar el polèmic solar on es realitzaven curses i circuits de cotxes. Després de diverses queixes de l'associació de veïns del Park-Sol i que fa dues setmanes un conductor begut s'encastés contra un immoble de la zona, el consistori ha optat per posar tanques a la zona i, en les properes setmanes, instal·lar-hi arbrat per dificultar-hi les controvertides activitats.

"Estem contents que al final s'hagi fet, encara que hagi costat tantes queixes i un incident com aquest", assegura el president de l'entitat, Robert Escolà. Malgrat que està previst que la zona es pugui utilitzar com a aparcament "excepcional" en casos com ara el Firagri o d'altres activitats al castell, han aconseguit que es mantingui tancat.

Els veïns, però, es continuen queixant de les "bretolades" de joves que accedeixen a la pista de futbol i tiren pilotes a l'interior dels seus immobles. Diuen que si es controlés qui hi accedeix es reduirien aquests casos. Precisament uns joves van entrar al bar tancat de la piscina a través d'un persiana trencada des de fa mesos, tot i que no se'n van poder endur res perquè no tenia gènere.