El grup de Convergència i Unió de Palamós considera que si la finalització de les obres de desdoblament de la carretera C-31 pateix un retard, la responsabilitat recaurà sobre l'alcaldessa de la localitat, la socialista Teresa Ferrés. Segons l'alcaldable de CiU a les eleccions municipals, Kelo Martí, el termini establert per executar el desdoblament "es pot veure endarrerit pel canvi del pont emblemàtic que va demanar el nostre Ajuntament". Així, Martí respon unes declaracions de Ferrés en què manifestava la intenció de comunicar al president català, Artur Mas, la necessitat de complir els terminis i que la vialitat estigui ?ober?ta per aquesta Setmana Santa.

Cenyint-se a la previsió que marcaven les bases de l'adjudicació de l'obra, els treballs haurien d'acabar aquest mes de març, ja que el termini que es donava per executar-los era de 24 mesos. Posteriorment, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques va allargar la previsió fins a l'estiu i, el passat novembre, l'aleshores conseller Joaquim Nadal va dir que els 13 quilòmetres d'obres ja estarien oberts al trànsit per aquesta Setmana Santa.

A finals del mes passat, en declaracions recollides per Ràdio Palamós, Ferrés va manifestar que quan es trobés amb Artur Mas li transmetria la necessitat de complir els terminis d'obertura dels carrils i que abans de l'estiu estigués l'obra totalment executada. En aquest sentit, fonts municipals han apuntat que no han rebut cap notícia del nou Departament de Territori i Sostenibilitat que hi hagi canvis en els terminis.

CiU entén que amb aquestes manifestacions Ferrés vol responsabilitzar del retard que pateixi el desdoblament entre Platja d'Aro i Palamós a l'actual Govern de la Generalitat quan, recorda Martí, dels actuals 24 mesos d'obra, 21 corresponen al govern tripartit. En aquest sentit, apunta que el retard serà fruit de la petició de l'Ajuntament -que atribueix a l'equip de govern- del pont emblemàtic. Així, conclou que Ferrés fa declaracions "capcioses" per responsabilitzar l'actual Govern català del retard.