Els amos de la botiga Ca la Laieta del carrer Indústria d'Anglès es va despertar ahir el matí amb la sorpresa que els havien entrat a robar. Els lladres van emportar-se un curiós motí, unes sis ampolles de whisky i paquets de xiclets per valor de 300 euros.

Es dóna el cas però que aquesta és la segona vegada que aquest establiment comercial del centre d'Anglès és castigat per un robatori i en menys d'un mes. En aquella ocasió, com recordava ahir el responsable de la botiga de queviures, van sostreure també ampolles de whisky però a més, més de 900 euros en metàl·lic que es trobaven a la caixa registradora.

Els amos de Ca la Laieta han denunciat els dos robatoris als Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners. El que es va produir la nit de dimecres a dijous té el mateix modus operandi que el primer, que es va permetrar ara fa menys d'un mes.

En concret, els individus van assaltar l'establiment aprofitant que per darrere de la botiga hi ha una parcel·la d'un veí i llavors, unes habitacions per les quals es pot entrar fins a la botiga de queviures del carrer Indústria. Per poder-hi accedir, els individus van trencar el vidre d'una de les portes així com també forçar aquesta obertura fins que va cedir i van poder entrar a robar les ampolles de whisky i els paquets xiclets.

Es produeix el cas, com es lamentava el responsable de la botiga de queviures d'Anglès, que no disposen d'alarma i per tant, els lladres en les dues ocasions han tingut via lliure per accedir i no ha estat fins l'endemà que s'han assabentat dels fets. En la primera, "el cop va ser més dur", en endur-se una gran quantitat de diners, va ressaltar el botiguer.

Aquest no és l'únic robatori recent a la població selvatana ja que sense anar gaire lluny d'aquesta botiga de queviures hi ha l'estanc del carrer Comerç, que va patir un robatori al voltant de les mateixes dates que es va produir el primer assalt a Ca la Laieta.

Allà, els lladres van fer un forat a la paret de la casa que hi ha al costat de l'establiment comercial i que està abandonada i llavors van accedir al magatzem d'aquest estanc. I a més, amb un segon forat en forma de passadís van anar fins a la zona de la botiga, d'on van sostreure cartrons de tabac, així com els diners que hi havia a la caixa registradora. En aquesta ocasió, la botiga tenia alarma però no es va disparar.