Un grup d'Agents Rurals va localitzar ahir en un aparcament de Riudellots de la Creu un home de 81 anys que dimecres a la nit es va perdre a Palol de Revardit (Pla de l'Estany). Es tracta de Francisco C.V., veí del nucli de Riudellots.

Els Bombers van informar que l'home es troba en bon estat de salut i, segons la versió dels fets explicada per ell mateix, no havia tornat a casa degut a una relliscada que va patir dimecres a la nit mentre estava passejant.

Malgrat estar il·lès, a causa de la seva edat i com a mesura preventiva, l'home va ser traslladat a l'hospital universitari Doctor Josep Trueta de Girona per tal de sotmetre'l a una revisió mèdica rutinària.

En el dispositiu de recerca per localitzar-lo hi van participat 19 vehicles i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, 8 dotacions dels Mossos d'Esquadra i unitats canines dels dos cossos, així com també de la Unitat Canina de Rescat d'Osona (UCRO).

La recerca va començar després que la seva família alertés de la seva desaparició, quan passaven 20 minuts de les 11 de la nit i en veure que l'home no tornava després d'un passeig.