El grup de CiU a l'oposició a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí assegura que l'equip de govern ha donat un visió "tergiversada" i "maquillada" de la realitat financera del consistori, que al ple de dijous va informar que el 2010 es tancava amb un superàvit de 220.000 euros. Entre d'altres arguments, CiU assegura que l'Ajuntament acumula retards de dos mesos en el pagament de factures consignades per manca de liquiditat. LEI va manifestar al ple que el superàvit del mandat, de 560.000 euros segons l'equip de govern, és "fictici". L'alcalde, Josep Maria Rufí, ha manifestat que per tenir aquests números s'han aplicat criteris de la Sindicatura de Comptes.

CiU afegeix que l'any passat es va cobrar el segon rebut de les contribucions dels carrers de l'Estartit quan no tocava i que no hi ha partida perquè l'Ajuntament faci front al cost del 45% de l'obra. De l'Espai Ter, CiU diu que un cop s'hagi acabat l'actual fase, caldrà invertir-hi dos o tres milions d'euros més perquè és "una caixa buida que no serveix per res".

Rufí sosté que l'interventor té la funció de fiscalitzar el que fa el govern i que la crítica de CiU posa en dubte la feina d'aquest tècnic, "i no s'hauria de fer". Sobre les factures, el batlle assegura que es paguen a 60 dies i que no té queixes dels proveïdors. També retreu a CiU que faci un comunicat quan en aquest punt no va intervenir en el ple. De l'Espai Ter, afirma que fins ara s'han invertit 4 milions d'euros i que ja es podrà utilitzar en la seva major part. Calcula que falten 1,5 milions durant el proper mandat per acabaments interiors.