El grup municipal d'ERC de Breda, a l'oposició a l'Ajuntament, assegura que l'equip de govern de CiU vol inaugurar el centre de dia abans de les eleccions municipals del maig i que, en canvi, no entraria en funcionament fins a finals d'any. Aquest és un fet, però, que l'alcalde Jordi Iglesias (CiU) nega amb contundència i afegeix que "no hi ha cap data prevista per res, ni quan s'inaugurarà ni tampoc quan s'obrirà".

ERC de Breda també destaca en un comunicat que l'Ajuntament "no té clar quins serveis oferirà, quantes places hi haurà o quin horari tindrà" aquest centre de dia, que al seu parer s'ha de convertir en un "dels pilars fonamentals de la política en matèria de salut i serveis socials". Iglesias explica que si bé tindrà 18 places, sí que encara queda concretar amb Benestar Social quantes se'n concertaran, els tipus de serveis que es donaran, entre d'altres.

Aquest centre de dia es troba situat al centre de la població a tocar del Centre d'Atenció Primària (CAP) i amb tota probabilitat, explica Iglesias, les obres estaran aquest març. L'equipament sociosanitari està finançat pel Fons Zapatero de l'any 2010 i també, en part, pel Pla Únic d'Obres i Serveis, en total ha costat uns 325.000 euros. ERC denuncia que les obres havien d'estar el desembre de 2010 i que haurà acumulat retards.