Un deute de 51.300 euros d'una entitat esportiva de Maçanet de la Selva ha culminat en què l'Ajuntament d'aquesta població acabi per saldar-lo i a més, per gestionar la seva zona esportiva. La raó que ha provocat aquest canvi són els 51.300 euros que tenia pendents l'entitat Club Deportivo Mas Altaba en quotes d'urbanització de l'exercici del 2004.

Uns diners que l'Assemblea d'aquest Club va decidir pagar al consistori a través d'una parcel·la de 4.091 metres quadrats a l'àrea esportiva d'aquesta urbanització maçanatenca.

Tot i que aquest era l'acord inicial, passat un cert temps i diverses converses entre l'equip de govern de Maçanet i el Club, aquesta entitat va decidir que cedia a l'Ajuntament la resta de la zona esportiva que ara és de propietat de l'entitat per 75 anys. En total, per tant, l'ajuntament de Maçanet tindrà uns 14.000 metres quadrats de zona esportiva i d'equipaments a Mas Altaba, després que se li hagin cedit 9.770 metres quadrats de forma totalment gratuïta.

A canvi però, l'Ajuntament de Maçanet, durant tots aquests anys, com consta en un acord de la Junta de Govern Local, haurà de cobrir totes les despes que es derivin de la cessió i, a banda, haurà de reservar un espai cobert en aquesta zona, que es converteixi en la seu social del Club Deportivo Mas Altaba.

Aquest és l'acord que va prendre l'Assembla del Club esportiu i que ha ratificat la Junta de Govern però que també contempla què passarà un cop s'esgotin els 75 anys de cessió. En concret poden passar dues coses, si quan s'acaba el termini aquest Club Deportivo Mas Altaba no consta inscrit en el Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat, segons l'acord, "la finca quedaria definitivament de la propietat de l'Ajuntament".

I d'altra banda, també hi ha un altre supòsit que pot jugar en contra de l'Ajuntament, que és que si durant tot aquest temps no el dedica a matenir la zona i no es destina a zona esportiva i d'equipaments municipals "la cessió quedarà sense efecte i el domini de la finca tornaria al Club".

L'acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Maçanet, però, no detalla quines despeses pot suposar per al consistori haver de mantenir aquesta àrea esportiva situada a la urbanització de Mas Altaba durant 75 anys. Aquesta àrea de prop de 14.000 metres quadrats conté piscina, pistes de tennis, pista de futbol sala, entre d'altres, però fins ara, les seves despeses han anat al càrrec d'aquest Club que ara ha decidit cedir-li a l'Ajuntament de Maçanet de la Selva després que hagués de donar part d'una parcel·la de la zona al consistori per tal d'extingir el deute de 51.300 euros de quotes urbanístiques.