El Partit Popular ha nomenat nous caps de llista per a les properes eleccions municipals, a Llagostera, Cassà de la Selva, Sant Julià de Ramis, Maçanet de la Selva, Caldes de Malavella, Begur i Torroella de Montgrí. En cinc d'aquests municipis, concretament a Cassà, Sant Julià, Maçanet, Caldes i Begur, es tracta de candidats nous.

A Llagostera, el cap de llista del PPC és un jubilat de 60 anys, Fidel Gil. A Sant Julià de Ramis el candidat serà un mecànic electricista de 65 anys, Marià Ramos. La persona designada a Maçanet de la Selva és un empresari de 57 anys, Fernando Maqueda. Pel que fa a Caldes de Malavella, la cap de llista del Partit Popular és Elisabeth Mesa, una tècnica superior en administració de 33 anys. A Begur, encapçalarà el grup un altre empresari, aquest de 43 anys, Marc Contreras. Finalment, el candidat del PP a Torroella de Montgrí és Andrés Navarrete, un industrial de 49 anys.

El partit va posar de manifest que tots els candidats han mostrat la seva "il·lusió" per tirar endavant el projecte del Partit Popular als seus municipis, i van agrair a la direcció del partit la confiança dipositada en ells per encapçalar aquestes candidatures. El Comitè Electoral Provincial del PPC de Girona va oficialitzar el nomenament d'aquests nous candidats, que se sumen als anunciats al llarg de les últimes setmanes.

Aspiració de millorar resultats

El president del PPC de Girona, Josep Enric Millo, es va mostrar "satisfet" per la renovació que aquesta formació està realitzant de cara a les properes eleccions municipals i va considerar que el seu partit aconseguirà millorar els seus resultats en tots els municipis on es presenta.