El coordinador nacional d'Unió de Pagesos, Joan Caball, va ser nomenat ahir president de la Cambra Agrària de Girona, després que el seu sindicat obtingués una àmplia majoria en les eleccions celebrades el 20 de febrer. Aquest fet queda clar en la configuració del ple de la Cambra, ja que 15 dels seus 25 membres són d'Unió de Pagesos (UP).

A més de Joan Caball, la resta d'integrants d'aquest sindicat al ple de la Cambra Agrària de Girona són Marc Xifra (en representació de la Selva i el Gironès), Eliseu Muní (Baix Empordà), Lluís Suñer (Garrotxa), Antoni Casademont (Alt Empordà), Miquel Puigdevall (Pla de l'Estany), Enric Palau (Ripollès), Josep Massó (Gironès), Francesc Riu (Baix Empordà), Narcís Jordi Poch (Alt Empordà), Cristina Tallés (Selva-Gironès), Joan Puigdevall (Garrotxa), Lluís Mont (Alt Empordà), Marc Llombart (Cerdanya), Eduard Fusté (Selva-Gironès) i Salvi Ribas (Baix Empordà).

Les cambres catalanes

A Barcelona, la llista d'UP encapçalada per Maria Rovira també va obtenir 15 dels 25 membres; igual que la llista encapçalada per Salomó Torres a Tarragona; mentre que a Lleida, la candidatura de Josep Cabré va aconseguir 13 dels 25 membres. Tots ells van ser nomenats presidents de les seves respectives Cambres Agràries d'ahir, en els actes de constitució que es van celebrar ahir.